lördag 28 september 2013

Sweden

Hej!
Ett tag sedan sist, har bland annat varit en vecka på min favorit ö med mitt hjärta.
Otroligt bra har vi haft det och vi ville inte åka hem idag. Längtar redan till nästa gång vi ska dit ;)
ska berätta mer om resan sen och visa massa bilder. Vi bodde i Alcudia på Las Gaviotas, rekomenderas verkligen, jättefint hotell! En dag hyrde vi bil (cab) och körde upp till Formentor och sedan ner till min gamla hemort Cala Egos och jag gav mitt hjärta en rundvandring på hotellet där jag jobbade en säsong.  Nåja ska berätta mer om hela veckan lite senare.

Vad har mer hänt? förra veckan innan vi åkte var jag och fotograferade mina ögonbottnar ( detta gör man minst en gång om året om man som jag och många andra lider av diabetes, detta för att man snabbt ska kunna hitta och åtgärda om man har fått förändringar på ögonen som i värsta fall kan leda till att man blir blind.)
Nåväl, det gick bra, jag behövde inte droppa ögonen denna gången, vilket är momentet under proceduren jag tycker är mest obehagligt, vilket resulterade i att allt gick mycket fort. (Bra).
Hade nu under veckan vi var borta fått ett brev med resultatet, som jag dock känner jag behöver ringa om till veckan. Att förlora synen är verkligen en av de saker jag tycker är mest skrämmande och det jag är allra mest rädd för när det kommer till min diabetes. Särskilt eftersom jag vet att jag har en förändring på ett av mina ögon till följd av då jag gick i gymnasiet och gick med på att testa insulinpump. Som ni förstår av det jag just nämnt så gick inte det så bra. När detta uppdagades att jag fått (förändringen) när jag bodde i Skellefteå så ville de att  de skulle börja kolla mina ögon en gång i halvåret i stället för en gång om året, vilket jag tyckte lät helt vettigt. döm då om min förvåning när jag i brevet jag nu hittade i lådan kunde utläsa att jag inte ska dit förrän om ETT år, nästa gång. detta måste jag kolla upp en gång extra, för detta kan ju inte stämma.

Sedan ska jag även börja lägga upp mina blodsocker (BS) kurvor här i bloggen,  (tror jag nämnt det förut) men har inte fixat programmet för detta ÄN heller. ( skämmes) plus att jag ska börja med min nya NEXT contour USB mätare också,  nu har jag äntligen fått tummen ur och hämtat ut de nya stickorna, vilket nog var i grevens tid då min gamla Contour USB verkligen sjunger på sista versen.
Som sagt, jag ska skärpa mig.


1 kommentar:

  1. Jag förstår ju att resan har varit jättebra med sol och värme det behövde Ni säkert nu är det bara att spara pengar och boka en ny resa nästa år igen
    Maggan

    SvaraRadera